Creed (2015) Subtitrat

Urmariti acum filmul Creed 2015 Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul Creed (2015) Online Gratis Subtitrat. În anul 1998, Adonis Johnson, băiatul provenit dintr-o aventură extraconjugală a fostului campion mondial la box Apollo Creed, se află într-o instituţie din Los Angeles atunci când soţia lui Creed, Mary Anne, îl vizitează şi se oferă să-l ia de acolo. 17 ani mai târziu, Donnie renunţă la slujba pe care o avea la o firmă de securitate pentru a-şi urma visul de-a deveni boxer profesionist precum celebrul lui tată pe care n-a apucat să-l cunoască, el murind înainte ca Adonis să vină pe lume.

Mary Anne nu este deloc de acord cu decizia lui Adonis, având încă în memorie modul în care soţul ei a fost ucis în ring în urmă cu 30 de ani. El încearcă să se înscrie la o academie de renume din Los Angeles, dar este refuzat. Nedorind să renunţe, el se duce tocmai în Philadelphia unde speră să ia legătura cu vechiul rival şi prieten al tatălui său, Rocky Balboa, pentru a-i propune acestuia să-i devină antrenor.

Donnie îl găseşte pe Rocky în restaurantul său cu specific italian şi îi face propunerea. Rocky nu e chiar aşa încântat de ideea de-a reveni în lumea boxului, el având deja o revenire la activ, dar la insistenţele puştiului care-i demonstrează că are calitate de boxer aşa cum avea şi tatăl lui, Rocky cedează. Luându-şi supranumele de Hollywood Donnie, acesta îşi începe cariera de boxer cu o victorie asupra unui luptător local, suficient însă pentru a se duce vorba că este băiatul ilegitim al marelui campion şi să atragă imediat atenţia promotorilor care doresc să-l arunce în marile bătălii. Server II
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Creed (2015) Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD