London Has Fallen (2016) Subtitrat

Urmariti acum filmul London Has Fallen (2016) Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul London Has Fallen (2016) Online Gratis Subtitrat. Povestea filmului ne poartă acum în Londra, acolo unde toată lumea care contează din punct de vedere politic şi nu numai participă la funeraliile Premierului Marii Britanii. Acesta şi-a pierdut viaţa în condiţii misterioase şi din acest motiv securitatea de la acest eveniment este una cumplit de greu de realizat, ţinând cont de multitudinea de oameni importanţi. Şi, într-adevăr, o breşă de securitate face ca nişte oameni cu intenţii rele să încerce o tentativă de-a asasina toţi capii din lume cu o singură lovitură majoră. Printre cei aflaţi în vizor se află şi Preşedintele Americii, Benjamin Asher (Aaron Eckhart), care e păzit cu străşnicie de omul său de încredere, Mike Banning (Gerard Butler), şi de o agentă MI6 (Charlotte Riley) care nu are încredere în nimeni. Server II Server III
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "London Has Fallen (2016) Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD