Sisters - Surori bune şi nebune (2015)


Vizionati acum filmul Victor Frankenstein 2015 Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul Victor Frankenstein 2015 Online Gratis Subtitrat. Tina Fey și Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE ȘI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.

Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

Tina Fey este producătoarea comediei, alături de Jay Roach (Meet the Parents) și John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producător executiv alături de Jeff Richmond și Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock). Server II Server III

Vizionati acum Sisters - Surori bune şi nebune (2015) pe Youtube

Sisters - Surori bune şi nebune (2015) urmariti pe trilulilu si dailymotion.com

0 comentarii despre Sisters - Surori bune şi nebune (2015) Gratis

Trimiteți un comentariu