The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015) Subtitrat

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015) Online Gratis Subtitrat. Cu naţiunea Panem aflată într-un război total, Katniss (Jennifer Lawrence) îl înfruntă pe Preşedintele Snow (Donald Sutherland) într-o ultimă bătălie. Făcând echipă cu cei mai apropiaţi prieteni ai ei – inclusiv Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) şi Peeta (Josh Hutcherson) – Katniss pleacă într-o misiune cu unitatea Districtului 13 şi îşi riscă vieţile pentru a elibera cetăţenii din Panem şi să pună în practică o tentativă de asasinare a Preşedintelui Snow care a devenit tot mai obsedat de-a o distruge. Chiar dacă rebelii conduc acum cea mai mare parte din Panem, fata în flăcări trebuie să treacă peste o ultimă provocare pentru a câştiga „jocul” Preşedintelui Snow: să cucerească într-un final Capitolul, chiar dacă asta înseamnă să rişte pierderea prietenilor săi. Server II
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015) Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD