Infected – Containment 2015 Online Subtitrat

Urmariti acum filmul Infected – Containment 2015 Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul Infected – Containment 2015 Online Gratis Subtitrat. Artistul Mark se trezeşte în imposibilitatea de a participa la o importantă audiere la tribunal. Motivul? Întreaga clădire în care locuieşte este sigilată. Cu toate mijloacele de comunicare blocate, se pare că Mark este singur în clădire. Cauza devine evidentă în momentul în care bărbaţi cu costume de hazamt ridică corturi militare în curtea clădirii şi îi sfătuiesc pe locuitori să îşi păstreze calmul. Liniştea este spulberată când intervenţia fatală a unui lunetist poziţionat pe acoperiş sugerează că nimănui nu i se va permite să părăsească zona. Realizând că şi vecinul său Sergei este captiv, Mark va face echipă cu el în încercarea de a ieşi din această situaţie. Server II Server III
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Infected – Containment 2015 Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD