The Offering 2016 Subtitrat

Urmariti acum filmul The Offering 2016 Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul The Offering 2016 Online Gratis Subtitrat. Jamie, o tânără jurnalistă, este nevoită să călătorească în Singapore după moartea bruscă a surorii sale mai mari, Anna. Autorităţile sunt convinse că este vorba despre o sinucidere însă Jamie refuză să creadă că Anna ar fi fost capabilă să comită un astfel de gest. În plus, Jamie esre convinsă că Anna nu şi-ar fi abandonat niciodată fiica, pe Katie. Katie are un comportament ciudat, susţine că mama sa urmează să se întoarcă peste şapte zile. Decisă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat, Jamie descoperă o serie de sinucideri similare cu cea a surorii sale. Toate persoanele care şi-au pus recent capăt zilelor suferă de o boală, la fel ca sora sa, care s-a luptat întreaga viaţă cu boala Huntington. Server II Server III
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "The Offering 2016 Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD