Arrowhead 2016 Online Subtitrat

Urmariti acum filmul Arrowhead 2016 Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul Arrowhead 2016 Online Gratis Subtitrat. Actiunea filmului are loc într-o galaxie ce încearca sa se reconstruiasca în urma unui razboi dus între doi generali: generalul Lang a câstigat razboiul în timp ce generalul Hatch pune la cale o revolta. Mercenarul Kye Cortland este eliberat dintr-un câmp de prizonieri de generalul Hatch. Hatch îi ofera lui Kye oportunitatea de a-si salva tatal, un rebel captiv ce urmeaza sa fie executat de generalul Lang. Tot ce trebuie sa faca Kye este sa colecteze câteva informatii de pe o nava spatiala pentru Hatch. Lucrurile nu sunt atât de simple, în timpul acestei misiuni, Kye se prabuseste pe Luna în mod accidental provocând haos.

Server II
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Arrowhead 2016 Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD