Bad Words (2013) Online Subtitrat

Guy Trilby (Jason Bateman) este un bărbat de 40 de ani care nu a reuşit să termine şcoala şi îşi găseşte tatăl biologic ce a părăsit-o pe mama lui după ce a aflat că aceasta este însărcinată. Acesta conduce cel mai mare concurs de silabisire din America, The Golden Quill. Guy se răzbună pe tatăl lui, Dr. William Bowman, atunci când descoperă un punct vulnerabil în organizarea concursului şi încearcă să-l deturneze în favoarea lui, câştigând concursul chiar dacă este adult. Scopul lui Guy iniţial este să se asigure că tatăl lui nu-i va uita niciodată numele.
Pe parcurs, el se împrieteneşte cu o reporteriţă şi un tânar concurent pe care-l expune unei părţi mai sălbatice a vieţii în timp ce descoperă câte ceva despre el însuşi. De asemenea, el se împrieteneşte şi cu un alt concurent (în vârstă de doar 10 ani) şi îl învăţă pe acesta o mulţime de prostii, precum furtul din magazine, băut de alcool şi privitul la „formele” unor prostituate.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Bad Words (2013) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD