Good Luck Chuck (2007) Online Subtitrat

Totul a început când Charlie avea zece ani. Încălcând regulile jocului, Charlie a refuzat să o sărute pe fata în dreptul căreia se oprise roata norocului. Atunci, drăcoaica de fată l-a blestemat. Charlie (Dane Cook), care între timp devenise dentist, n-a mai putut scăpa de vrajă nici măcar după 25 de ani de la întâmplare. În timp ce Stu (Dan Fogler), cel mai bun prieten al său, specialist în chirurgie plastică, le făcea curte tuturor pacientelor sale, Charlie nu reușea să-și găsească partenera potrivită.

Mai rău de atât, la nunta unei foste prietene, Charlie își dă seama că toate femeile cu care se culcase își găsiseră iubirea vieții imediat după ce terminaseră relația cu el. Înainte de a-și da bine seama, reputația lui de "talisman" face ca femeile - de la tinere sexy și până la grăsana de portăreasă - să se înșire la coadă pentru o partidă rapidă de sex cu Charlie. Dar viața plină de sex și lipsită de dragoste îl face pe Charlie să se simtă mai singur ca niciodată... până când o întâlnește pe Cam (Jessica Alba). O îngrijitoare de pinguini care se accidentează mereu, pe cât de frumoasă este, pe atât de greu de cucerit. Când, în final, reușește să înfiripe o idilă cu ea, Charlie își dă seama că trebuie să găsească o soluție pentru a scăpa de blestem... înainte ca fata visurilor lui să se îndrăgostească de primul tip pe care-l va întâlni, după el.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Good Luck Chuck (2007) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD