Unnatural (2015) Subtitrat

Urmariti acum filmul Unnatural (2015) Online Gratis Subtitrat
Multumim ca ati ales sa urmariti pe site-ul nostru filmul Unnatural (2015) Online Gratis Subtitrat. Arogantul fotograf Brooking, asistenta sa şi două modele se îndreaptă spre Alaska în mijlocul iernii unde urmează să realizeze o şedinţă foto. Cei patru se cazează la o cabană deţinută de vânătorul experimentat Martin. Martin şi amicii săi reuşesc să îi sperie de moarte pe oaspeţii săi spunându-le poveşti cu un urs mâncător de oameni despre care se spune că dă târcoale pădurii din împrejurimi. Când un urs polar modificat genetic reuşeşte să scape din interiorul clădirii Clobirch Industries, vieţile celor patru sunt în pericol de moarte. Lupta pentru supravieţuire începe. Server II Server III
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Unnatural (2015) Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD