Atlantis The Lost Empire (2001) Online Subtitrat

În urmă cu câteva mii de ani Atlantida era o civilizație înfloritoare aflată pe culmile gloriei. Când Regele și supușii săi au decis să-și folosesca puterile superioare de care dispuneau ca să domine lumea, a avut loc o bătălie îngrozitoare care a dus la distrugerea orașului. Înghițit de un val uriaș, orașul închis a dispărut fără urmă. Până acum...

Este anul 1914 și Milo James Thatch, cartograf și expert lingvist încearcă să-și convingă colegii de la muzeul în care lucrează cum că ar cunoaște locul unde se află Atlantida. Bunicul său decedat, Thaddeus Thatch îi povestise despre misteriosul "Jurnal al Păstorului", o carte foarte veche care putea oferi soluția găsirii imperiului dispărut. Thatch, că și bunicul lui, este considerat nebun și e concediat. Exact când totul părea pierdut, Thatch are ocazia să-și verifice teoria. Invitat acasă la excentricul miliardar Preston B. Whitmore, i se arată pentru prima oară "Jurnalul Păstorului", care fusese găsit de bunicul său. Whitmore îi spune lui Thatch că finantează o expediție pentru găsirea Atlantidei și că el va trebui să-și ofere experiența lingvistică pentru a îndruma echipa de exploratori. Comandantul Rourke va conduce echipa care include experți în geologie, demolări, mecanică, medicină, etc.

Expediția pornește la bordul submarinului Ulysses ajungând repede în ape periculoase. O creatură mecanică gigant, monstrul-crustaceu numit Levithan păzește intrarea în Atlantida și atacă submarinul. Echipajul reușește să scape chiar în clipa în care nava-mamă e distrusă. Urmând instrucțiunile oferite de Jurnal pentru apropierea subterană de orașul dispărut, grupul întâmpină numeroase piedici și primejdii încercând să-și croiască drum spre Atlantida.

În Atlantida grupul întâlnește pe prințesa Kida și descoperă că orașul este populat. Energia cristalină i-a ținut pe locuitori în viață în centrul Pământului timp de secole, fiindu-le sursă de lumină, putere și vindecare. Iscoditoarea prințesă îi conduce pe exploratori la tatăl ei, Regele, care le ordonă să plece imediat. Rourke se tocmește cu acesta cerându-i mai mult timp de odihnă și mai multe provizii.

Kida îl ia pe Milo într-un tur al orașului. Împreună descoperă că acele cristale vitale sunt ascunse în inima orașului. Când Milo îi împărtășește această veste lui Rourke, este șocat să afle că vicleanul comandant știa despre cristale și plănuia să le fure și să le vândă la suprafață celui care oferă cel mai mult.

Când Milo și majoritatea echipajului se opun planului lui Rourke, comandantul o răpește pe Kida împreună cu cristalele și se îndreaptă spre suprafață cu trupele lui. Milo folosește un ciob de cristal ca să trezească la viață de mult adormita armată a atlantidei, formată din vehicule zburătoare de piatră și se angajează într-o luptă disperată ca s-o salveze pe Kida și să scape orașul de la o moarte sigură.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Atlantis The Lost Empire (2001) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD