Bernie (2011) Online Subtitrat

Inspirată din articolul "Midnight in the Garden of East Texas", publicat în anul 1998 în revista Texas Monthly, dramedia "Bernie" are în centrul acțiunii un antreprenor de pompe funebre dintr-un mic oraș texan pe nume Berhardt "Bernie" Tiede, care este atât de generos încât și-a atras simpatia și dragostea tuturor localnicilor, ce nu au niciodată vreo vorbă rea de zis despre el. După ce se împrietenește cu bogata, morocanoasa și dominatoarea vaduvă Marjorie Nugent și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a intra în grațiile femeii vârstnice, Bernie o ucide pentru a intra în posesia banilor ei și apelează ulterior la tot felul de mijloace ingenioase pentru a crea iluzia că victima este încă în viață și a evita astfel rigorile legii. Timp de mai multe luni nimeni din oraș nu remarcă absența nesuferitei văduve și nu se alarmează, însă procurorul districtual Danny Buck Davidson, care speră să fie reales în funcție și face exces de zel pentru a-i convinge pe cetățeni că merită postul pe care îl ocupă, devine suspicios și începe o investigație pe cont propriu. Spre stupoarea vecinilor și cunoscuților, Bernie este acuzat de crimă și își recunoaște vinovăția, însă nici măcar atunci nu este judecat cu prea mare asprime de către localnici.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Bernie (2011) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD