I'll See You in My Dreams (2015) Online Subtitrat

Dupa ce si-a indeplinit foarte bine rolul de sotie in familie, femeia trece prin momente foarte grele dupa ce sotul ei a murit. Aceasta este tot timpul trista in ciuda faptului ca prietenele ei incearca sa o ajute si sa o sustina moral. Incearca sa o faca sa traiasca din nou si sa inteleaga ca tot ce s-a intamplat pretinde a fi un nou inceput. Pana la urma ajunge la concluzia ca ele au dreptate si ca ar trebui macar sa incerce, nu sa se inchida in ea pentru totdeauna.Sotul ei ar trebui sa fie mandru de ea. Mergand intr-o zi la piscina acolo face cunostinta cu un domn foarte chipes si mai pe urma acestia devin amici. Dupa o perioada de petrecut impreuna, cei doi ajung sa se inteleaga foarte bine si sa se indragosteasca unul de celalalt. Astfel se hotarasc sa isi formeze o familie si sa isi petreaca restul vietii impreuna. Prietenele ei sunt foarte incantate ca in sfarsit ea s-a schimbat si ca a putut trece foarte usor peste aceste momente grele de care cu totii avem parte in viata.


Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "I'll See You in My Dreams (2015) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD