R.I.P.D. (2013) Online Subtitrat

R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI este o comedie de acțiune supranaturală, cu Jeff Bridges și Ryan Reynolds, despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice și distructive care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

Șeriful Roycephus "Roy" Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitențe în R.I.P.D. pentru multiple infracțiuni comise în timpul vieții; e tipul care le știe pe toate, obișnuit să mânuiască pistolul singur, și nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante și ironii, dar e cel mai bun din departament și știe absolut toate șmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din fața Judecății de Apoi și-și caută refugiu înapoi pe Pământ.
Nick Walker (Ryan Reynolds) este un polițist dur, care știe cum se învârt roțile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primește o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plătește o penitență de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad.
Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar și pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soția lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forțelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "R.I.P.D. (2013) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD