Edge of Darkness (2010) Online


"Scăpat de sub control" ("Edge of Darkness") este un thriller plasat la intersecția dintre politică și afacerile de mare anvergură. Thomas Craven (Mel Gibson) este un detectiv de la omucideri care lucrează pentru poliția din Boston. Când unicul său copil, Emma, o tânără de 24 de ani pe care o creștea singur, este ucisă chiar pe treptele casei lor, toată lumea e convinsă că adevărata țintă era chiar el. Dar veteranul detectiv începe imediat să bănuiască altceva, când descoperă că fiica sa ducea o viață secretă. Din acel moment, unica sa obsesie este să descopere de ce a fost ucisă fiica sa, așa că începe o investigație pe cont propriu extrem de periculoasă, căci îl va duce într-o lume a mușamalizărilor corporatiste la nivel înalt, a conspirației guvernamentale și, în final a crimei. Misiunea lui solitară se transform într-o odisee a redescoperirii de sine și a mântuirii personale.

"Scăpat de sub control" este regizat de Martin Campbell ("Casino Royale") și îi are în distribuție pe Mel Gibson ("Braveheart"), Ray Winstone ("The Departed"), Danny Huston ("X-Men Origins: Wolverine"), Bojana Novakovic ("Drag Me to Hell") și Shawn Roberts ("I Love You, Beth Cooper").

Filmul se bazează pe miniseria BBC cu același nume, cîștigătoare BAFTA și este produs de Graham King (Oscar pentru "The Departed") și asociatul său, Headington ("The Young Victoria"), Michael Wearing, producătorul seriei originale BBC. Scenariul este semnat de William Monahan ("The Departed") și Andrew Bovell ("Lantana").


Vizionati acum Edge of Darkness (2010) Online pe Youtube

Edge of Darkness (2010) Online urmariti pe trilulilu si dailymotion.com

0 comentarii despre Edge of Darkness (2010) Online Gratis

Trimiteți un comentariu