The Rescuers (1977) Online Subtitrat

Micuța orfană Penny aruncă un mesaj într-o sticlă dintr-o barcă de lux abandonată pe râu , anunțând că este în pericol . Sticla este salvată de o echipă a Rescue Aid Society din New York . Reprezentanta Ungariei, Miss Bianca , se oferă ca voluntară și îl alege pe portarul Bernard ca partener în viitoarea misiune de salvare. Portarul o menționează ca posibilă vinovată de dispariția lui Penny pe Madame Medusa care mai încercase să o ademenească pe Penny , în mașina ei, în urmă cu o săptămână . Medusa și asistentul ei, Dl Snoops, află de dispariția lui Penny și încep să caute indicii. Furioasă, ea îi spune lui Snoops că va lua primul avion spre Devil's Bayou. Cu ajutorul unui albatros numit Orville, șoarecii zboară la Bayou unde se întâlnesc cu dragonul zburător Evinrude. Madame Medusa și Snoops află că Penny fusese capturată și închisă în peștera piraților ,unde se aflau foarte multe diamante. Miss Bianca, Penny și Bernard reușesc să facă un plan de scăpare . Penny și șoarecii reușesc să pună mâna pe '' swampmobile-ul '' lui Madame Medusa, o barcă cu motor pe care Medusa o folosea pentru a călători prin mlaștină. Medusa încearcă să-i urmărească, dar este împiedicată . The Devil's Eye este dat la Smithsonian Institution și Penny este adoptată de o mamă și un tată nou. Miss Bianca și Bernard rămân parteneri la Rescue Aid Society's după plecarea lui Orville acompaniat de Evinrude într-o nouă misiune .

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "The Rescuers (1977) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD