Tokarev (2014) Online Subtitrat

Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viață de infractor alături de tovarășii săi, Kane (Max Ryan) și Doherty (Michael McGrady), până într-o noapte când fură banii unui mafiot rus care-i iese în cale tocmai când se ducea la șeful lui să-i ducă niște bani. Captura e mult prea mare ca să-I lase indiferenți, așa că alege să fugă cu banii. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii, dar și un pistol Tokarev. Însă gestul lui declanșează un război în toată regula între familia lor de infractori irlandezi și mafia rusă. Paul îi instruiește pe cei doi amici să stea ascunși până se calmează lucurile, urmând ca apoi să împartă banii frățește. Șaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcțiie însurat cu o femeie ambițioasă, Vanessa (Rachel Nichols), și e un fată devotat fiicei sale adolescente, Caitlin (Aubrey Peeples).
Într-o seară,când Paul e ieșit cu Vanessa, detectivul care odată îl hărțuia vine să-i dea o veste cumplită: Caitlin a fost răpită. Paul își adună prietenii și pornește într-o căutare pe cont propriu, fiind convins că cel care a răpit-o pe Caitlin este mafiotul rus căruia îi furase banii cu ani în urmă. Vanessa, care la început îl sprijină, începe să se teamă că Paul va deveni din nou ucigașul cu sânge rece care fusese odată. Sau poate că Paul a fost mereu un om violent care nu și-a lăsat niciodată cu adevărat în urmă viața criminală…


Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Tokarev (2014) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD