Rise of the Legend (2014) Online Subtitrat

Pe Wong Fei Hung, un tânăr în vârstă de 21 de ani, îl aşteaptă un destin măreţ, acela de a deveni o legendă în lumea artelor marţiale. În 1868, în timpul dinastiei Qing, în provincia Guangzhou, două găşti rivale încearcă să pună stăpânire pe portul Huangpu: The Black Tiger şi Northern Sea. Timp de mai mulţi ani, liderul nemilos al găştii Black Tiger, Lei Gong a încercat să îl elimine din peisaj pe liderul trupei rivale. Unul din ultimii săi recruţi, Wong Fei Hung, reuşeşte să îl elimine după o luptă teribilă. Recunoscând talentul lui Hung, Lei căpăta încredere în el şi îl numeşte unul din cei patru tigri ai săi. Însă habar nu are care sunt adevăratele intenţii ale lui Hung.Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Rise of the Legend (2014) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD