101 Embarrassing Sexual Accidents (2005) Online Subtitrat


S-a spus adesea că Roma Antică a deschis calea practicilor sexuale bizare, dar nici măcar Caligula nu s-ar fi gândit să-si satisfacă binecunoscutele dorinte carnale cu un pepene galben. În plus, nu avea cuptor cu microunde.
Abia după 2.000 de ani acest aparat electrocasnic avea să fie folosit în scopuri intime de către un bărbat care si-a asigurat astfel intrarea în topul celor 101 accidente sexuale umilitoare. Povestea scotianului care apare în documentar cu chipul cenzurat a început când, de teama că partenera lui ar putea fi rece si indiferentă, a decis să o încălzească - nu printr-un masaj sau preludiu, ci asezând fructul în cuptorul cu microunde. “Ea” s-a încins la 180 de grade, prea fierbinte pentru Casanova al nostru, iar miscările “tandre” i-au provocat arsuri de gradul doi. Totusi, potrivit lui Grub Smith, prezentatorul acestui show al ciudatilor, putea fi mult mai rău.
Un psiholog a fost adus de pe platoul emisiunii Big Brother pentru a explica ce-i împinge pe acesti bărbati la astfel de acte. Concluzia lui este simplă: senzatia sau iluzia de a fi cu altcineva.
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "101 Embarrassing Sexual Accidents (2005) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD