101 Embarrassing Sexual Accidents (2005) OnlineS-a spus adesea că Roma Antică a deschis calea practicilor sexuale bizare, dar nici măcar Caligula nu s-ar fi gândit să-si satisfacă binecunoscutele dorinte carnale cu un pepene galben. În plus, nu avea cuptor cu microunde.
Abia după 2.000 de ani acest aparat electrocasnic avea să fie folosit în scopuri intime de către un bărbat care si-a asigurat astfel intrarea în topul celor 101 accidente sexuale umilitoare. Povestea scotianului care apare în documentar cu chipul cenzurat a început când, de teama că partenera lui ar putea fi rece si indiferentă, a decis să o încălzească - nu printr-un masaj sau preludiu, ci asezând fructul în cuptorul cu microunde. “Ea” s-a încins la 180 de grade, prea fierbinte pentru Casanova al nostru, iar miscările “tandre” i-au provocat arsuri de gradul doi. Totusi, potrivit lui Grub Smith, prezentatorul acestui show al ciudatilor, putea fi mult mai rău.
Un psiholog a fost adus de pe platoul emisiunii Big Brother pentru a explica ce-i împinge pe acesti bărbati la astfel de acte. Concluzia lui este simplă: senzatia sau iluzia de a fi cu altcineva.

Vizionati acum 101 Embarrassing Sexual Accidents (2005) Online pe Youtube

101 Embarrassing Sexual Accidents (2005) Online urmariti pe trilulilu si dailymotion.com

0 comentarii despre 101 Embarrassing Sexual Accidents (2005) Online Gratis

Trimiteți un comentariu