Christmas Caper (2007) Online Subtitrat

De vreme ce ultimul său jaf a decurs total anapoda, o hoață profesionistă revine în micul său oraș natal cu scopul de a sta o vreme în umbră. Cate Dove (Shannen Doherty) nu este chiar genul de persoană pe care părinții ar angaja-o pentru a avea grijă de odraslele lor. De fapt, singurul motiv pentru care a revenit acasă este pentru a se ascunde de poliție după ce a planul ei foarte minuțios de a fura niște bijuterii a dar greș, iar ea a fost trădată de Clive, partenerul ei de ilegalități. Cate acceptă fără prea mult entuziasm să aibă grijă de cei doi nepoți ai ei, Parker și Annie, pentru că sora ei nu poate reveni acasă din cauza unei furtuni tropicale. Însă responsabilitățile de familie iau o turnură "ilegală" în momentul în care Cate își dă seama de faptul că micul cartier în care locuiește sora ei este o adevărată comoară care abia așteaptă să fie "exploatată" de o delincvență ca ea. Însă ceva ciudat se întâmplă în timp ce își pune la cale un plan de bătaie minuțios, pentru că hoața care trăia cândva într-un oraș haotic începe să se obișnuiască cu viața din micul oraș și chiar începe să se întrebe dacă nu cumva a venit momentul să o ia de la capăt. Decizia ei este influențată și de faptul că începe să se lege o idilă între ea și șeriful local.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Christmas Caper (2007) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD