Comet (2014) Online Subtitrat

Justin Long și Emmy Rossum iubitorii căror relație flori zonă și se dezvăluie pe parcursul a șase ani, în această poveste de dragoste misterios, orbitor versiunea originală Star-a trecut. Când o intalnire intamplatoare reunește cinic Dell (Long) și isteț Kimberly (Rossum), scena este pregătită pentru o poveste de dragoste furtunoasă care se desfasoara ca un puzzle. În filmul zig-zaguri înainte și înapoi în timp, de la o ploaie de meteoriți în Los Angeles, la o întâlnire într-o cameră de hotel din Paris, la un telefon fatal apel-un portret de neuitat al unei relații apare. Somptuos împușcat și oferind chimia incredibil între cablurile de, Comet este o poveste de dragoste cosmic-o de-un-un fel.
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Comet (2014) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD