Eye in the Sky (2015) Online


Colonelul Katherine Powell (Helen Mirren) se trezește devreme într-o dimineață și aude că un coleg a fost ucis de grupul terorist Al-Shabaab. De la sediul Northwood ea începe apoi să conducă o misiune de a captura liderii extremiști ai grupului care urmează să se întâlnească în Nairobi, Kenya. O echipă multinațională numeroasă lucrează împreună în această misiune și sunt conectați prin intemerdiul imaginilor video. Imaginile aeriene sunt surprinse cu ajutorul unei drone Reaper controlată de Steve Watts (Aaron Paul).
Agenții kenyeni sub acoperire, printre care se numără și Jama Farah (Barkhad Abdi), se folosesc de alte tertipuri tehnologice pentru a obține informații. Trupele terestre kenyene sunt poziționate în apropiere pentru a putea să înfăptuiască eventualele arestări. Identificarea chipurilor pentru a fi siguri că atacă și arestează oamenii corecți se efectuează la Pearl Harbor, Hawaii. Farah descoperă că teroriștii au la ei materiale explozive și plănuiesc să efectueze două atacuri sinucigașe asupra unei potențiale ținte civilă.
Powell hotărăște că atacul iminent pe care-l planifică aceștia va schimba obiectivul misiunii din „capturarea” teroriștilor în „uciderea” lor. Ea îl informează pe pilotul dronei să se pregătească pentru un atac cu rachetă asupra clădirii și cere opinia consilierului ei legal dacă ar avea jurisdicția unei astfel de măsuri. Spre frustrarea ei, consilierul o sfătuiește să ceară aprobare de la superiorii ei. Locotenentul General Frank Benson (Alan Rickman) superviează misiunea de la Londra împreună cu membrii guvernului britanic și din cauza legilor și părerilor politice contradictorii ei nu reușesc să ajungă la un consens, astfel că decizia finală o va lua secretarul pe probleme externe


Vizionati acum Eye in the Sky (2015) Online pe Youtube

Eye in the Sky (2015) Online urmariti pe trilulilu si dailymotion.com

0 comentarii despre Eye in the Sky (2015) Online Gratis

Trimiteți un comentariu