Jingle All the Way 2 (2014) Online Subtitrat

Doi taţi disperaţi concurează concurează pentru a deveni cel mai bun tată şi să facă din acest Crăciun cel mai bun posibil. Larry (Larry the Cable Guy) este un tată pus pe şotii şi întâmpină mari greutăţi în a găsi cadoul de Crăciun perfect pentru fiica lui în vârstă de opt ani, Noel (Kennedi Clements). Cea mai în vogă jucărie a acestui sezon este „The Harrison Bear”, însă acesta este de negăsit, stocurile fiind epuizate peste tot. Noul tată vitreg al fetei doreşte ca lucrurile să rămână aşa pentru a putea el să fie cel care-i îndeplineşte dorinţa de sărbători. Când Larry află că Noel îşi doreşte acel urs de Crăciun, face tot posibilul să-şi facă fiica fericită şi să-i ia acea jucărie
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Jingle All the Way 2 (2014) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD