Lost in the sun (2015) Online Subtitrat

„Sunt o mulțime de lucruri pe care nu le pot schimba la mine,” mărturisește fostul escroc John Wheeler (Josh Duhamel). Greșelile sale din trecut l-au condamnat la o viață într-un exil permanent, ajungând să doarmă în mașină și are datorii la oameni obscuri. De asemenea, el a îndepărtat toate persoanele care au ținut vreodată la el și faptul că a trecut prin închisoare nu l-a ajutat prea mult atunci când vine vorba de găsirea unui loc de muncă. Rămas în acest colț disperat, singura modalitate pe care o știe pentru a supraviețui este aceea de-a scoate arma la înaintare și să spere că sunt suficient de mulți bani în casele de marcat ale magazinelor pe care le jefuiește cât să-i ajungă pentru câteva zile.
Când John își face apariția la înmormântarea fostei sale iubite, el își îndreaptă atenția către băiatul orfan al acesteia, Louis (Josh Wiggins), care ar trebui să ia un autobuz pentru a se duce la casa bunicilor săi din New Mexico imediat după ce funeraliile se termină. Nu îi trebuie prea mult pentru ca John să-l convingă pe băiat să renunțe la idee și să accepte să meargă cu el către destinația sa.
Deși își păstrează resentimentele și suspiciunile față de acest străin, Louis trece peste atunci când John îl învață lucruri de „oameni mari” precum șofatul sau mânuirea armelor. Aceste abilități îi vor fi de mare folos mai târziu, atunci când John va avea nevoie de un șofer pentru o serie de jafuri armate. Legătura care se formează între băiat și străin este o combinație de afecțiune bolnavă și Sindromul Stockholm.


Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Lost in the sun (2015) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD