Lost in the sun (2015) Online


„Sunt o mulțime de lucruri pe care nu le pot schimba la mine,” mărturisește fostul escroc John Wheeler (Josh Duhamel). Greșelile sale din trecut l-au condamnat la o viață într-un exil permanent, ajungând să doarmă în mașină și are datorii la oameni obscuri. De asemenea, el a îndepărtat toate persoanele care au ținut vreodată la el și faptul că a trecut prin închisoare nu l-a ajutat prea mult atunci când vine vorba de găsirea unui loc de muncă. Rămas în acest colț disperat, singura modalitate pe care o știe pentru a supraviețui este aceea de-a scoate arma la înaintare și să spere că sunt suficient de mulți bani în casele de marcat ale magazinelor pe care le jefuiește cât să-i ajungă pentru câteva zile.
Când John își face apariția la înmormântarea fostei sale iubite, el își îndreaptă atenția către băiatul orfan al acesteia, Louis (Josh Wiggins), care ar trebui să ia un autobuz pentru a se duce la casa bunicilor săi din New Mexico imediat după ce funeraliile se termină. Nu îi trebuie prea mult pentru ca John să-l convingă pe băiat să renunțe la idee și să accepte să meargă cu el către destinația sa.
Deși își păstrează resentimentele și suspiciunile față de acest străin, Louis trece peste atunci când John îl învață lucruri de „oameni mari” precum șofatul sau mânuirea armelor. Aceste abilități îi vor fi de mare folos mai târziu, atunci când John va avea nevoie de un șofer pentru o serie de jafuri armate. Legătura care se formează între băiat și străin este o combinație de afecțiune bolnavă și Sindromul Stockholm.Vizionati acum Lost in the sun (2015) Online pe Youtube

Lost in the sun (2015) Online urmariti pe trilulilu si dailymotion.com

0 comentarii despre Lost in the sun (2015) Online Gratis

Trimiteți un comentariu