Mere roșii (1976) Online Subtitrat

Eroul principal, un tânăr medic chirurg (pasionat consumator de mere roșii), excelent profesionist, inflexibil cu respectarea normelor morale, se află într-o luptă permanentă cu indiferența și ignoranța semenilor săi, cu micimea lor sufletească, cu obtuzitatea și carierismul directorului spitalului.

Mere Roșii exprimă mai exact conflictul dintre talentul, abnegația profesională, respectarea jurământului lui Hipocrate, al protagonistului aflat față în față cu mediocritatea, suficiența și carierismul unor confrați, care, cu orice preț, vor să acceadă pe scara profesională și socială. Ascensiunea tânărului medic Mitică Irod, repartizat într-un spital de provincie, îl face pe doctorul Mitroi, prototipul personajului plafonat profesional, să-și vadă periclitată poziția de director al spitalului. Mitică (entuziast, carismatic și convingător în rolul actorului Mircea Diaconu) nu face niciun compromis în relația cu superiorul său, căruia-i amintește mereu de menirea acestuia, de funcția pe care o reprezintă. Ignoră așa-zisele "conveniențe sociale" și nu face rabat în abordarea problemelor spitalului și ale pacienților. Bine intenționat și lucid, gata de sacrificii personale, el consideră că are pe lume un singur dușman real: moartea, pe care, din păcate, nu reușește întotdeauna s-o înfrângă.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Mere roșii (1976) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD