Merry Madagascar (2009) Online Subtitrat

Pe măsura ce povestea începe, Alex, Marty, Melman și Gloria au încercat să “evadeze” de pe insula Madagascar și să ajungă la New York cu ajutorul unui balon cu aer cald ,dar au fost doborâți de către un grup de lemuri, conduși de regele Julien, care îi confundă cu "Red night goblin", ce îi vizitează în fiecare an, pe 24 ianuarie. Imediat după aceea, "Red night goblin" apare; și încep dușurile cu cărbuni. După multe încercări, Alex reuseste să-l doboare, dar cei patru prieteni descoperă că "Red night goblin" a fost de fapt, Moș Crăciun, dădându-și seama că Moșul a aruncat pur și simplu cărbune în Julien deoarece era obraznic. Din păcate, grupul își dă seama că Moșul s-a ales cu o amnezie.
Nu dupa mult timp Alex, Marty, Melman și Gloria se gândesc la un plan: vor livra toate cadourile de la Moș Crăciun și apoi vor folosi sania pentru a se întoarce la New York. Din păcate, renii refuză să ia ordine de la cei patru, și se mai arata că au o rivalitate față de pinguini. Pinguinii acuză renii că l-au făcut pe Moș Crăciun să își mute atelierul său, care fusese inițial la Polul Sud. Înainte ca cele două specii să înceapă lupta, Private (unul dintre pinguini) se îndrăgostește de Cupid, un ren de sex feminin astfel că Skipper, Comandantul îi arde o palmă de nu se mai vede. Echipa este apoi obligată să meargă cu pinguinii, care folosesc un praf magic de-al lui Moș Crăciun, pentru a le permite pinguinilor să zboare. Imediat decolează și-l lasă în urmă pe Moș. Lemurii îi dăruiesc cadouri lui Julien deoarece era “Merry Julianuary”. Moș Craciun căutând un cadou își descoperă abilitatea de a face jucării, destul pentru a-i uimi pe lemuri. El în curând face cadouri pentru toți, mâniindul pe Julien, dcare vroia să fie în centrul atenției.
Între timp, Alex și ceilalți fac prima lor încercare de a livra cadourile și nu reușesc decât să distrugă totul: - să rămână blocați în coșul de fum, să spargă geamurile, să se piardă. Realizând încurcătura în care sunt, ei decid să ducă jucăriile la oficiul poștal și să facă drumul de întoarcere spre New York. Cu toate acestea, după prăbușirea într-un apartament și aducând neintenționat bucurie unei fetițe, ei decid să continue livrările.
Înapoi in Madagascar Julien are o stare de depresie. Moșul își cere scuze pentru momentele anterioare și sugerează că dacă ar da cuiva un cadou și-ar putea schimba starea de spirit. Ca urmare, el dăruiește cadouri tuturor celorlalți lemuri.
Când noaptea se apropie de sfârșitul său, Alex, Marty, Melman și Gloria descoperă că mai au praf magic suficient doar pentru a face o ultimă călătorie, fie înapoi la casa lor din New York sau înapoi în Madagascar. Lăsând la o parte dorințele lor personale, se întorc în Madagascar, prăbușindu-se pe plajă și lovindul pe Moșul din greșeală. Cu toate acestea, accidentul are efectul de restabilire a memoriei lui Moș Crăciun, și el le mulțumește animalelor pentru că au livrat cadourile.
Moșul descoperă un ultim sac pentru Liechtenstein și pentru a face livrarea la timp, schimbă pe rezervorul de urgență al prafului magic. El zboară cu renii săi, înainte ca animalele să poată cere un transport până la New York.
Cu spiritul de sărbători în inimile lor, animalele decid să recreeze Crăciunul împreună cu lemurii, in Madagascar.Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Merry Madagascar (2009) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD