Mireasa din tren (1980) Online Subtitrat

Trei tineri, Mihu (Gheorghe Visu), motociclist acrobat, Filimon (Radu Gheorghe), fostul sau coleg de la fabrica de unde Mihu a plecat, pentru a cutreiera tara si ospatarita Carolina (Aurora Leonte), mireasa-din-jocul-de-a-mersul-cu-trenul, alcatuiesc un triunghi foarte relevant pentru situatia sociala a vremii, fiecare dintre ei reprezentind o categorie precisa a tineretului comunist. Mihu e non-conformistul, e atractiv si superb in nebunia lui; Carolina vine dintr-o familie dezorganizata, e muncitoare, dar n-are nimic altceva de care sa se agate, lipsa tatalui bun impingind-o sa caute mai mult dragostea decit o profesie, iar Filimon e muncitorul comunist ideal, care merge la seral sa invete, ca sa-si ia bacul, umbla cu vesta de lina si camasa in patratele si e cumsecade. Are familie, are si idealuri - acelea, mici pe care le permitea sistemul - si se indragosteste de Carolina. Care joaca un joc foarte cunoscut, incercind sa-l faca gelos pe Mihu si sa-l determine sa "o ia", il atzitza pe Filimon.
Mihu si Carolina se joaca de-a mirele si mireasa in trenuri, iar, in final, Filimon va "rapi" "mireasa".


Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Mireasa din tren (1980) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD