Point Of No Return (1993) Online Subtitrat

Point of No Return este un remake dupa faimosul film frantuzesc Nikita. De aceasta data, personajul principal feminin, Maggie este interpretat de Bridget Fonda. Pentru faptul ca, sub influenta drogurilor, Maggie a ucis cu sange rege un ofiter de politie ea este condamnata la moarte. Exista insa o persoana care se ofera sa-i salveze viata daca va accepta sa devina asasin guvernamental sub acoperire. Maggie accepta propunerea lui Bob (Gabriel Byrne) si incepe sa se antreneze. Sub un nume nou, Claudia ia lectii de arte martiale, tras cu arma, lectii de folosire a explozibilului sau chiar de comportament in societate, toate sub tutela Amandei (Anne Bancroft). Claudia este repede transformata intr-o persoana sofisticata, deosebit de abila in manuirea oricarui tip de armament, dupa care este trimisa in California. Aici trebuie sa se ocupe de o serie de asasinate, printre care si o lovitura de proportii intr-un mare restaurant precum si de amplasarea unei bombe intr-un hotel. In momentul in care unul dintre asasinatele puse la cale este pe cale sa se sfarseasca foarte prost, Claudia se alege cu un partener, Victor (Harvey Kaitel), insarcinat s-o supravegheze indeaproape pe fata, dar... nu numai.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Point Of No Return (1993) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD