Saving Silverman (2001) Online


Darren Silverman, Wayne Le Fessier si J.D. McNugent  au fost prieteni buni încã din clasa a cincea. Din scoala primarã pânã în liceu (când Wayne fãcea parte din echipa de fotbal american, J.D. era mascota echipei si Darren era seful galeriei) si pânã în prezent (cântând rock în formatia lor “Diamonds in the Rough”), acesti bãieti au fost de nedespãrtit. Acum, apare Judith, o psihiatrã manipulatoare, frumoasã dar cu o inimã de gheatã care îsi înfige ghearele în drãgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni… si reusind chiar sã le destrame formatia.

Prima datã, J.D. si Wayne încearcã sã-l distragã pe Darren aducând-o pe fosta sa iubitã din liceu, Sandy , care în curând urma sã se cãlugãreascã. Însã puterea pe care Judith o are asupra lui Darren este foarte mare. Într-o ultimã încercare disperatã si comicã de a-si salva prietenul din strânsoarea lui Judith - si dupã ce primesc niste sfaturi proaste de la antrenorul echipei lor de fotbal (R. LEE ERMEY) de a nu lua prizonieri - Wayne si J.D. o rãpesc pe Judith si îi însceneazã moartea, lãsându-l pe Darren liber sã se îndrãgosteascã de Sandy.

Cu toate acestea, Judith nu stã deoparte prea mult. Folosind miscãri viclene de karate cu care îsi lasã rãpitorii în praf, Judith evadeazã si preia din nou controlul asupra lui Darren.

Însã cu putin timp înainte ca aceastã pereche nepotrivitã sã spunã da în fata ofiterului stãrii civile, soseste un erou într-o întruchipare neasteptatã - Neil Diamond, în prima aparitie în film din ultimii 20 de ani, care este adus de J.D. si Wayne pentru a salva situatia.


Vizionati acum Saving Silverman (2001) Online pe Youtube

Saving Silverman (2001) Online urmariti pe trilulilu si dailymotion.com

0 comentarii despre Saving Silverman (2001) Online Gratis

Trimiteți un comentariu