Saving Silverman (2001) Online Subtitrat

Darren Silverman, Wayne Le Fessier si J.D. McNugent  au fost prieteni buni încã din clasa a cincea. Din scoala primarã pânã în liceu (când Wayne fãcea parte din echipa de fotbal american, J.D. era mascota echipei si Darren era seful galeriei) si pânã în prezent (cântând rock în formatia lor “Diamonds in the Rough”), acesti bãieti au fost de nedespãrtit. Acum, apare Judith, o psihiatrã manipulatoare, frumoasã dar cu o inimã de gheatã care îsi înfige ghearele în drãgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni… si reusind chiar sã le destrame formatia.

Prima datã, J.D. si Wayne încearcã sã-l distragã pe Darren aducând-o pe fosta sa iubitã din liceu, Sandy , care în curând urma sã se cãlugãreascã. Însã puterea pe care Judith o are asupra lui Darren este foarte mare. Într-o ultimã încercare disperatã si comicã de a-si salva prietenul din strânsoarea lui Judith - si dupã ce primesc niste sfaturi proaste de la antrenorul echipei lor de fotbal (R. LEE ERMEY) de a nu lua prizonieri - Wayne si J.D. o rãpesc pe Judith si îi însceneazã moartea, lãsându-l pe Darren liber sã se îndrãgosteascã de Sandy.

Cu toate acestea, Judith nu stã deoparte prea mult. Folosind miscãri viclene de karate cu care îsi lasã rãpitorii în praf, Judith evadeazã si preia din nou controlul asupra lui Darren.

Însã cu putin timp înainte ca aceastã pereche nepotrivitã sã spunã da în fata ofiterului stãrii civile, soseste un erou într-o întruchipare neasteptatã - Neil Diamond, în prima aparitie în film din ultimii 20 de ani, care este adus de J.D. si Wayne pentru a salva situatia.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Saving Silverman (2001) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD