The Device (2014) Online Subtitrat

Abby și Rebecca Powell nu s-au văzut unul pe altul, deoarece un eveniment traumatic în tinerețea lor le rupt în afară. Reuniți pentru prima dată în mai mult de un deceniu, surorile să ia o excursie pentru a răspândi cenușa mamei lor, la un lac izolat. Ca surorile reconectați și să încerce să vindece răni vechi, ceva așteaptă în pădure din apropiere. Un obiect ciudat, nu au fost făcute de mâinile omului, le cheamă la ea. Pe măsură ce încep să încerce și de a debloca secretele sale, Abby este afectat de coșmaruri de o prezență extraterestră care par mult prea reale. Micul face surorile dau seama că acest obiect este de fapt un dispozitiv, una cu un scop prea oribil de înțeles. Deoarece evenimentele din trecut și prezent încep să fuzioneze, noi descoperiri vor amenința să se rupă în afară de familie recent reformat, iar creatorii inumane ale dispozitivului va încerca pentru a termina un experiment teribil ani început înainte.Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "The Device (2014) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD