The Replacements (2000) Online Subtitrat

Sezonul e in plina desfasurare, iar meciurile finale se apropie cu repeziciune. Dar vedetele fotbalului de la Washington Sentinels au hotarat sa faca greva. Cautand cu disperare o solutie, proprietarul clubului Edward O'Neil (Jack Warden) nu are de ales: planul cel mai trasnit trebuie sa fie si cel mai eficace. El il angajeaza pe legendarul antrenor Jimmy McGinty (Gene Hackman), cerandu-i sa formeze o noua echipa din rezerve si din starurile apuse, in numai o saptamana. Pentru fanii echipei si pentru oficialii clubului greva e un dezastru. Dar pentru Shane Falco (Keanu Reeves) si o trupa de dezmosteniti ai fotbalului, greva e sansa pe care au asteptat-o intreaga viata. Desi Shane lucreaza acum in port si s-a departat de sportul de performanta, McGinty ghiceste in el o calitate care lipseste cu desavarsire fotbalistilor cu renume: el joaca din placere, nu pentru bani. Echipa bomba e formata din muncitori, politisti, pierde-vara, puscariasi, luptatori sumo, muzicieni, numai din fotbalisti profesionisti nu. Si poate ca ei nu sunt cei mai buni jucatori, dar pasiunea lor, increderea pe care o au unul in celalalt readuc fotbalului o piesa de calitate pierduta de mult: inima.
Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "The Replacements (2000) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD