Un echipaj pentru Singapore (1981) Online Subtitrat

Un comandant de vapor își pierde nava și aproape tot echipajul într-un naufragiu în insulele Caraibe. Reîntors în țară, are mustrări de conștiință și coșmaruri pentru ce s-a întâmplat, ceea ce îl îndepărtează de soție. Obține comanda unui nou vas comercial cu destinația Singapore datorită accidentării comandantului acestuia cu puțin timp înaintea plecării. Pe noul vas este tratat cu neîncredere și ostilitate de căpitan, care speră să fie promovat comandant, precum și de echipajul obișnuit cu o disciplină laxă. Este nevoit să împună respectarea regulamentului, ceea ce îl îndepărtează și mai mult de oameni. În urma recepționării unui apel SOS de la o navă avariată în furtună intră în conflict deschis cu căpitanul, care refuză să ofere ajutor învocând furtuna și timpul pierdut. În timp ce comandantul dirijează nava prin furtună, își dă seama că, prin neglijența căpitanului, încărcătura nu a fost imobilizată și, prin impact repetat în cală, riscă sa distrugă vasul. Este nevoit să securizeze încărcătura ajutat doar de doi oameni, operație terminată cu succes însă în cursul căreia este accidentat. A doua zi salvează supraviețuitorii care lansaseră semnalul SOS după care ajunge la destinație. Aici comandantul îl informează pe căpitan că acesta va fi numit comandant, iar el va părăsi nava pentru o intervenție chirurgicală. În final, comandantul se deplasează cu mașina către aeroprt și admiră orașul amintindu-și întâmplările din zilele ce au precedat sosirea la Singapore.


Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Un echipaj pentru Singapore (1981) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD