Stardust | Pulbere de stele (2007) Online Subtitrat

O echipă imbatabilă formată din scriitorul de mare succes Neil Gaiman și regizorul Matthew Vaughn aduce pe ecranele din toată lumea filmul Stardust / Pulbere de stele, o încântătoare poveste despre o stea căzătoare care nimerește într-un ținut fermecat și care se dovedește a nu fi un meteorit obișnuit, ci o tânără foarte frumoasă și curajoasă. Puterile ei secrete vor fi ținta unei vânători pornite de niște vrăjitoare, de niște pirati, dar și de niște fețe împărătești. Toți vor un singur lucru: inima fetei.

Rezultatul este un basm antrenant și plin de umor în care se amestecă și se potrivesc toate marile teme și elementele spectaculoase care pot încânta spectatorii de toate varstele. Pulbere de stele începe în adormita Anglie, într-un sat numit Wall, denumit așa datorită zidului pe care îl are și care ține separați locuitorii satului de o lume supranaturală dintr-un univers paralel care se află de partea cealaltă a zidului.

Aici trăiește tânărul Tristan Thorne (Charlie Cox) care, îndrăgostit de frumoasa satului, interpretată de Sienna Miller, îi face acesteia o promisiune înflăcărată și inconștientă că îi va aduce o stea căzătoare. Pentru asta Tristan va trebui să treacă zidul interzis și să pătrundă în interiorul ținutului magic și să dea piept cu magia, legenda și lupta.

În ținutul acesta denumit Stormhold, Tristan descoperă că steaua căzătoare nu este ceea ce se așteapta el să fie ci o fată plină de viață care însă este rănită în căderea ei cosmică. Ea este într-un real pericol deoarece despre ea știu deja și o vânează fiii regelui (Peter O’Toole) care pot obține tronul numai cu ajutorul ei, dar și o vrăjitoare foarte pricepută și ambițioasă care poate căpăta tinerețea înapoi și pentru totdeauna dacă reușește să pună mâna pe stea.

Tristan este hotărât să-și țină cuvântul și să ducă steaua iubitei lui, dar drumul îi va fi îngreunat într-una de întâlniri și aventuri neașteptate cu un căpitan al piraților (Robert De Niro), cu un vânzător fără principii și suflet (Ricky Gervais); și astea nu sunt toate pericolele pe care le are de înfruntat tânărul.

Dar dacă poate supraviețui acestor piedici datorită calităților sale și datorită puterii pe care noua dragoste i-o dă, Tristan va descoperi în această călătorie care este identitatea lui adevărată și care îi este destinul.

Share this article :

*Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute .
* Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas
* Filmul cautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim!
* In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
* Recomandam browserele Google Chrome! si Mozilla FirefoxTrimiteți un comentariu despre "Stardust | Pulbere de stele (2007) Online Online Gratis"

- ATENTIE -

* Comenteaza strict la acesta postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!

* Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va multumesc.

 

Copyright © 2016. Filme si Seriale HD